Audit. Audit intern

Proquality M&S Consult ofera servicii de audit si audit intern in Timioara si in tara.

Reglementarile in curs de dezvoltare devin din ce in ce mai stricte. Transformarea digitala, concurenta acerba si necesitatea de a spori increderea clientilor in produsele sau serviciile dvs. fac ca procesul de audit sa devina unul indispensabil pentru afacerea dvs.

Unele schimbari importante ce vizeaza diferite industrii sunt inevitabile si se apropie cu pasi repezi. Afacerile de succes se adreseaza deja acestor chestiuni, investind în noi tehnologii si modele de afaceri pentru a aborda provocarile actuale.

Servicii de audit si audit intern in Timisoara si in tara

Prouality M&S Consult ofera servicii de audit, audit intern si asistenta:

  1. Auditul intern al unei firme: audit de prima parte, audit de secunda parte , audit de terta parte;
  2. Asistenta la auditul de la beneficiar

Procesele de audit si audit intern sunt in continue dezvoltare, devenind din ce in ce mai complexe.

Auditorii Proquality M&S Consult sunt hotarati sa inspire incredere si profesionalism. Obiectivul nostru este sa intelegem afacerile pe care le auditam si ne straduim sa sporim eficienta acestora prin auditurile noastre.

Suntem constenti ca partile interesate au nevoie ca serviciile noastre de audit si audit intern sa se ridice la standarde Europene. Clientii nostrii se bazeaza pe expertiza si pe cunostintele noastre profesionale, ca si consilieri de incredere care ofera valoare si perspective adecvate care ajuta la informarea luarii deciziilor.

Oferim servicii de audit si audit intern consecvente prin asamblarea unei echipe multidisciplinare potrivita pentru a aborda problemele cele mai complexe ale afacerii dvs. Folosim o metodologie de audit potrivita fiecarei afaceri in parte si ne folosim de cele mai recente instrumente si tehnologii pentru a oferi servicii de audit de inalta calitate.

Echipa Proquality M&S Consult ofera servicii de audit la standarde Europene

Valorificam expertiza profunda a auditorilor nostri de cate ori este necesar pentru a oferi un serviciu la standarde Europene.

Am facut investitii semnificative pentru a pregati auditorii nostri si folosim instrumentele adecvate pentru a realiza un audit la cele mai inalte standarde. Acest lucru transforma modul in care privim riscurile si oportunitatile organizatiei dvs., permitandu-ne sa descoperim problemele posibile si sa oferim perspective si idei mai bune, care pot conduce la noi modalitati de a face afaceri si de a aborda riscurile unui business.

Contactati-ne pentru mai multe detalii referitor la serviciile noastre de audit si audit intern si pentru o evaluare GRATUITA

Din ce in ce mai mult, domeniul de aplicare, eficacitatea si calitatea unui audit devin de interes mult mai larg, nu doar pentru comitetul de audit, ci si pentru un numar semnificativ de investitori. Ne straduim sa oferim servicii exceptionale fiecarui client, indiferent de dimensiunea afacerii, domeniu, structura sau sector.

Furnizarea unui audit adecvat necesita o abordare ampla. Abordam fiecare situatie atat din punct de vedere traditional, cat si tinand cont de ultimele schimbari si inovatii din domeniu.

Echipa noastra este mereu disponibila, combinand competentele clasice ale procesului de audit cu experienta si cunostintele din domenii noi, cum ar fi automatizarea analizelor.

Credem ca, prin colaborarea directa cu clientii, echipa noastra de auditori si auditori interni poate oferi cele mai bune rezultate.

In realizarea unui audit, ne straduim sa depasim asteptarile clientilor si sa va ajutam sa identificati si sa gestionati riscurile afacerii dvs., precum si sa generati idei noi si solutii eficiente.

Sunati-ne la +40 724 289 606 sau trimiteti-ne un e-mail pe adresa office@proqualityms.ro pentru a programa o intalnire si o prima evaluare GRATUITA.