Proquality M&S Consult

Consultanta, Audit, Training

Proquality M&S Consult are ca factori de succes experienta practica de peste 17 ani a consultantilor acumulata de-a lungul unei vaste cariere profesionale. În aceasta perioada, am devenit una dintre cele mai renumite firme de consultanta din România.

Oferim servicii de audit si consultanta in Timisoara din 2005. Am ales sa transferam catre beneficiari toate abilitatile si cunostintele dobandite pornind de la premisa ca, pentru adevaratii profesionisti in domeniul managementului calitatii, urmatorul nivel de dezvoltare profesionala este acela de a-i invata pe altii ceea ce stiu si implementeaza in practica foarte bine.

De-a lungul anilor, am construit si am mentinut o relatie stransa si profesionala cu fiecare client. In calitate de profesionisti, ne angajam sa oferim servicii de calitate la standarde Europene.

Serviciile noastre sunt concepute pentru a ajuta mai multe tipuri diferite de clienti. Consultanta acordata de organizatia noastra se adreseaza mediului de afaceri care se confrunta cu situatia proiectarii sau implementarii unui sistem de management de calitate si/sau de mediu, sau cu situatia tranzitiei sistemului de management al calitatii sau de mediu existent in organizatie, de la cerintele editiei din 2008 la cele prezente din 2015.

De la intreprinderi si organizatii, la persoane fizice si asociatii din Timisoara, avem cunostintele si expertiza pentru a ajuta pe toata lumea sa ia decizii corecte in afaceri.

Echipa noastra de consultanti si auditori este gata sa va ofere o gama larga de servicii personalizate care se potrivesc bugetului dvs.

Profitati de cunostintele si abilitatile noastre, bucurându-va de beneficiile serviciului nostru local, personalizat.