Servicii de Consultanta

Proquality M&S Consult ofera o gama larga de servicii de consultanta clientilor din Timisoara si din intreaga tara.

Compania noastra este renumita pentru abordarea etica si atentia acordata detaliilor. Oferim clientilor nostrii o opinie cinstita, obiectiva si echilibrata.

Lucrul cu noi va fi benefic atat pentru afacerea dvs. cat si pentru partile direct interesate. Suntem cunoscuti pentru abordarea noastra creativa, dar profesionala, care se bazeaza pe stabilirea unei relatii unice cu fiecare dintre clientii nostri.

Pe langa sprijinirea dezvoltarii afacerii dvs., va putem oferi multe alte beneficii: crearea de solutii inovatoare pentru a favoriza cresterea veniturilor, favorirea implicarii personalului in afacerea dvs. si dezvoltarea unei echipe de angajati care sa colaboreze eficient.

Serviciile noastre de consultanta se bazeaza exclusiv pe nevoile clientului. Alegem sa ne alaturam, de obicei, echipei din cadrul organizatiei dvs., dar serviciile noastre de consultanta pot fi furnizate si din birourile noastre.

Servicii de Consultanta Timisoara

Serviciile noastre de consultanta in Timisoara

1. Consultanta in vederea elaborarii, implementarii, reviziei si certificarii sistemelor de management al calitatii

Oferim servicii de consultanta pentru elaborarea, implementarea si certificarea sistemelor de management conform referentialelor:

SR EN ISO 9001:2015 Sistem de management al calitatii
SR OHSAS 18001:2007 Sistem de management al sanatatii si securitatii muncii
SR EN ISO 14001:2015 Sistem de management al mediului
SR EN ISO/CEI 17021:2007  Evaluarea conformitatii. Cerinte pentru organisme care efectueaza audit si certificare de sisteme de management

2. Consultanta in vederea obtinerii certificarii de produs

Nr. crt. Activitate Implementare
1 ASISTENTA LA INITIEREA CERTIFICARII DE PRODUS Consultant + organizatie
2 ASISTENTA LA ELABORAREA DOCUMENTATIEI
Documentatie produs
Documentatie proces
ELABORARE SMC
Consultant + organizatie
Consultant
3 ASISTENTA PENTRU ALEGEREA LABORATORULUI DE INCERCARI Consultant + organizatie
4 ASISTENTA PENTRU REZOLVAREA eventualelor neconformitati Consultant + organizatie
5 ASISTENTA LA AUDITURILE DE SUPRAVEGHERE Consultant + organizatie+ organism certificare

Asociatii nostri sunt renumiti la nivel national si international în domeniile lor. Experienta profesionala acumulata de-a lungul anilor le permit sa ofere consultanta si asistenta pentru toti clientii nostri din Timisoara si din tara.

Contactati-ne pentru mai multe detalii referitor la serviciile noastre de consultanta din Timisoara si pentru o evaluare GRATUITA

Suntem constienti de faptul ca angajarea serviciilor unui consultant Proquality M&S Consult este o expresie a increderii dvs. in noi. Prin urmare, oferim maxima atentie fiecarui proiect si alegem consultantul potrivit pentru fiecare client. Este important pentru noi sa aveti incredere in consultantii nostri pentru a putea duce la bun sfarsit un proiect de succes pentru afacerea dvs.

Printr-o abordare interdisciplinara unica, putem crea impreuna o serie de posibilitati inovatoare aplicabile tuturor companiilor care cauta o schimbare.

La sfarsitul fiecarui proiect de consultanta este elaborat un raport detaliat care ofera clientului concluziile si recomandarile noastre profesionale. Experienta profesionala a consultantilor Proquality M&S Consult si catalogul nostru vast de lucrari ne permit sa examinam mai multe posibilitati, din mai multe puncte de vedere, pentru fiecare client.

Alegem sa folosim abordari creative care combina experienta practica in domeniul consultantei in afaceri cu cunostintele noastre teoretice fundamentale si cele mai recente inovatii din domeniu.

Intelegem importanta atingerii obiectivelor SMART si ne angajam sa furnizam clientilor nostrii servicii de consultanta in Timisoara si in tara, la standarde Europene.

Cand alegeti serviciile de consultanta Proquality M&S Consult, va puteti astepta la maxima seriozitate. Consultantii nostrii sunt motivati sa obtina cele mai bune rezultate pentru afacerea dvs.

Sunați-ne la  +40 724 289 606 sau trimiteti-ne un e-mail pe adresa office@proqualityms.ro pentru a programa o intalnire si o prima evaluare GRATUITA.