Consultanta Timisoara

Proquality M&S Consult ofera o gama larga de servicii de consultanta clientilor din Timisoara si din intreaga tara.

Compania noastra este renumita pentru abordarea etica si atentia acordata detaliilor. Oferim clientilor nostrii o opinie cinstita, obiectiva si echilibrata.

Lucrul cu noi va fi benefic atat pentru afacerea dvs. cat si pentru partile direct interesate. Suntem cunoscuti pentru abordarea noastra creativa, dar profesionala, care se bazeaza pe stabilirea unei relatii unice cu fiecare dintre clientii nostri.

Pe langa sprijinirea dezvoltarii afacerii dvs., va putem oferi multe alte beneficii: crearea de solutii inovatoare pentru a favoriza cresterea veniturilor, favorirea implicarii personalului in afacerea dvs. si dezvoltarea unei echipe de angajati care sa colaboreze eficient.

Serviciile noastre de consultanta se bazeaza exclusiv pe nevoile clientului. Alegem sa ne alaturam, de obicei, echipei din cadrul organizatiei dvs., dar serviciile noastre de consultanta pot fi furnizate si din birourile noastre.

Serviciile noastre de consultanta in Timisoara

Oferim servicii de consultanta pentru implementarea si mentinerea sistemelor de management conform standardelor ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001 si ISO/CEI 17021.

  1. Consultanta in vederea elaborarii, implementarii, reviziei si certificarii sistemelor de management al calitatii
  2. Consultanta in vederea obtinerii certificarii de produs

Asociatii nostri sunt renumiti la nivel national si international în domeniile lor. Experienta profesionala acumulata de-a lungul anilor le permit sa ofere consultanta si asistenta pentru toti clientii nostri din Timisoara si din tara.

Contactati-ne pentru mai multe detalii referitor la serviciile noastre de consultanta din Timisoara si pentru o evaluare GRATUITA

Suntem constienti de faptul ca angajarea serviciilor unui consultant Proquality M&S Consult este o expresie a increderii dvs. in noi. Prin urmare, oferim maxima atentie fiecarui proiect si alegem consultantul potrivit pentru fiecare client. Este important pentru noi sa aveti incredere in consultantii nostri pentru a putea duce la bun sfarsit un proiect de succes pentru afacerea dvs.

Printr-o abordare interdisciplinara unica, putem crea impreuna o serie de posibilitati inovatoare aplicabile tuturor companiilor care cauta o schimbare.

La sfarsitul fiecarui proiect de consultanta este elaborat un raport detaliat care ofera clientului concluziile si recomandarile noastre profesionale. Experienta profesionala a consultantilor Proquality M&S Consult si catalogul nostru vast de lucrari ne permit sa examinam mai multe posibilitati, din mai multe puncte de vedere, pentru fiecare client.

Alegem sa folosim abordari creative care combina experienta practica in domeniul consultantei in afaceri cu cunostintele noastre teoretice fundamentale si cele mai recente inovatii din domeniu.

Intelegem importanta atingerii obiectivelor SMART si ne angajam sa furnizam clientilor nostrii servicii de consultanta in Timisoara si in tara, la standarde Europene.

Cand alegeti serviciile de consultanta Proquality M&S Consult, va puteti astepta la maxima seriozitate. Consultantii nostrii sunt motivati sa obtina cele mai bune rezultate pentru afacerea dvs.